Weddings & special occasions

Siempre Wedding Experience

Het perfecte trouwpak waarin je zelfverzekerd en in stijl het ja-woord kunt geven ziet er voor iedere man anders uit. Of je op zoek bent naar een zomers, sportief of driedelig trouwpak, wij adviseren je voor een unieke look & feel. Een trouwpak dat comfortabel zit, jouw persoonlijkheid uitstraalt en jou onderscheidt als bruidegom. Samen met je partner vormen jullie een perfect geheel op jullie huwelijksdag. Bij SIEMPRE draait het om klantvriendelijkheid en ontspannen sfeer waarin bruidegoms (en de mannelijke en vrouwelijke bruiloftsgasten) hun keuze kunnen maken. SIEMPRE heeft volop keus in bekende merken trouwkostuums zoals Hugo Boss, Strellson, Munro en Hugo.

Trouwpakken op maat

Een op maat gemaakt pak staat altijd goed. Je kunt zelf de stof, de voering, en de knopen uitkiezen zodat het pak volledig eigen is. Wij helpen je graag om een op maat gemaakt trouwpak samen te stellen, geheel naar je persoonlijke smaak en wensen.

Meer dan alleen trouwpakken

Ook voor schoenen, trouwhemden, speciale gilets, chabots en mooie stropdassen die helemaal afgestemd zijn op de laatste (bruids)mode ga je naar SIEMPRE.

Wij gaan voor perfectie

We adviseren om een vrijblijvende afspraak te maken.
Wij zijn bereikbaar op 036 – 530 6304