Siempre Wedding Experience -Trouwpakken

Het perfecte trouwpak waarin je zelfverzekerd en in stijl het ja-woord kunt geven ziet er voor iedere man anders uit. Of je op zoek bent naar een zomers, sportief of driedelig trouwpak, wij adviseren je een unieke look & feel. Een trouwpak dat comfortabel zit, jouw persoonlijkheid uitstraalt en jou onderscheidt als bruidegom. Samen met je partner vormen jullie een perfect geheel op jullie huwelijksdag. Bij SIEMPRE draait het om klantvriendelijkheid en ontspannen sfeer waarin bruidegoms (en de mannelijke en vrouwelijke bruiloftsgasten) hun keuze kunnen maken. SIEMPRE heeft volop keus in bekende merken trouwkostuums zoals Hugo, Boss, Strellson, Munro.

Trouwpak op maat

Een op maat gemaakt pak zit altijd goed. Bij SIEMPRE bieden we een breed scala aan maatwerkopties aan. Je kunt zelf de stof, de voering en knopen uitkiezen zodat je volledig een eigen look kunt creëeren. We helpen je graag om een op maat gemaakt pak samen te stellen, geheel naar je persoonlijke smaak en wensen.

Meer dan alleen trouwpakken

Ook voor schoenen, trouwhemden, speciale gilets, chabots, mooie stropdassen en accessoires die helemaal afgestemd zijn op de laatste (bruids)mode ga je naar SIEMPRE.

Wij gaan voor perfectie

Wil je graag ons advies en expertise, maak vrijblijvend een afspraak.
We adviseren om een vrijblijvende afspraak te maken.
Wij zijn bereikbaar op 036 – 530 6304